Vill du jobba som assistent åt ditt barn?

Barn och ungdomsassistans Friends Club är ett aktivitetsinriktat assistansföretag för barn med funktionshinder. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans för barn och unga oavsett ålder och funktionshinder, allt ifrån sällsynta diagnoser till rörelsehinder och neuropsykiska funktionshinder.

Vill du jobba som assistent åt ditt eget barn eller behöver ni en nystart? Vi erbjuder utbildningar, hög lön, friskvårdsbidrag och kvalificerad rekryteringshjälp.

Vi är kunniga, lyhörda och professionella med stor vana att starta upp nya assistentgrupper men också att vidareutveckla team eller tillföra den kompetens som kan saknas i en grupp.

Vi är digitaliserade och oerhört enkla att nå. Möten och kontakter planeras in efter önskemål och behov. På företaget arbetar enbart erfarna tjänstemän med hög servicenivå.

Varmt välkomna att kontakta oss!

Ring kundlinjen: 072-050 65 64 eller skicka ett mejl till: hej@barnassistans.se

Kontakta Barn och ungdomsassistans idag!

Vi såg ett behov av roliga och utvecklande aktiviteter för barn med funktionshinder, att kunna resa på semester, sova borta, leva kolloliv och träffa nya vänner. Att få känna gemenskap och ha riktigt kul tillsammans, och där hela familjen är välkommen men också bästa kompisen och grannens barn.

Därför startade vi Barnassistans. Vi är en assistansanordnare som sätter barnperspektivet i centrum och erbjuder en trygg och glädjefylld assistans över hela landet.

Vi har alltid något skoj på gång och alla är välkomna till oss!

Vi gillar äventyr och bus, både i vardagen och under helger och lov. Självklart är våra aktiviteter anpassade så att alla kan vara med.

Att leva med assistans i familjen är speciellt, och det berör alla familjens medlemmar. Vi utbildar våra personliga assistenter i bemötande, och vi är noga med att assistenterna ska gå våra grundutbildningar samt att de ska erbjudas kompetenshöjning varje år. Våra kollon och resor är mötesplatser inte bara för våra barn och ungdomar utan även för våra assistenter. För våra barn med funktionshinder är det viktigt att träffa andra som också är i behov av assistenter, det gör det mycket lättare att acceptera den egna situationen.

Varmt välkomna till oss på Barn och ungdomsassistans!

  • Barn och ungdomsassistans

    072-050 65 64