Tränings Resor för barn med funktionshinder

Barnassistans sommarkollon

Rese- och kollokatalogen

Ljumma vindar, öppet hav, solblekta sandstränder.

Vi är många som längtar till solen, de varma baden och den avslappnade atmosfären som en utlandssemester innebär. Barnassistans har under många år anordnat solresor, och två favoriter återkommer alltid på våra kunders önskelista: Mallorca på sensommaren och Gran Canaria under vintern.

Badstränderna på våra utvalda destinationer är anpassade så att alla enkelt kan ta sig till vattnet. Det kan innebära att stranden är extra hårt packad eller kanske stenlagd så att man enkelt kan ta sig fram med en rullstol. Ibland kan det även finnas rullstolar till låns med bredare däck som rullar lättare över sanden och särskilda badstolar så att man kommer längre än bara till vattenbrynet.

Inför varje planerad resa har reseansvarig på Barnassistans besökt destinationen för att försäkra sig om att du ska kunna njuta av resan. Vi ser bland annat till att du kan ta dig till och från flygplatsen utan problem, att hotellen är tillgängliga för alla och personalen serviceinriktad, för just hotellstandarden är viktigare än man kan tro.

Att åka med på våra resor är enkelt. Ring till oss på 020-10 00 29 eller mejla info@barnassistans.se om du har några frågor. Du kan betala till oss via bokningssidorna eller Swish!

På våra resor, event och kollon gäller våra resevillkor

Läs mer om våra resor:

Välkommen till soliga Mallorca

2016, Mallorca

I år går vår sol- och badresa till soliga och anpassade Mallorca, så missa inte att följa med Barnassistans! Denna resa är för barn, ungdom och vuxen kunder. Barnassistans anordnar roliga dags- och kvällsaktiviteter. Vi åker till Marineland och ser delfinshow, besöker den lokala marknaden och staden Palma och så ser vi på hajar i Aquarium. Varje dag anordnas en mängd aktiviteter som, poolsporter, Olympic games och vattengympa. Det blir kvällsunderhållning och olika shower. Mallorcas fins stränder väntar och en anpassad badstol gör att man tryggt och lätt kan ta sig i och ur havet.

Pris och information:

Pris för en vecka inkluderar boende, flyg, transfer och frukost. Priset varierar beroende på antal personer som vistas i samma lägenhet. Man kan komplettera bokningen genom att beställa all inclusive alt. halvpension.

399 kr/person bokningsavgift

4750 kr barn under 12

8900 kr barn över 12 år och vuxna

Upptäck magiska Disneyland

2017, Paris

Bara några timmars flygresa bort finns en mycket speciell plats, full av äventyr, magi, upplevelser och drömmar. Följ med Barnassistans till Disneyland Paris, och ta en selfie tillsammans med Musse, Mimmi, Törnrosa och alla andra älskade figurer. Det finns ett otroligt utbud i parken; åkattraktioner, biografer, restauranger, shower och mycket annat. Här finns något för alla, både stora och små, vilket gör det till ett perfekt resmål för hela familjen. Vi bor på fyrstjärnigt hotell med pool nära parken, som vanligt ordnar vi aktiviteter och för den som vill finns utrymme att upptäcka Paris. Här finns sevärdheter i varje gathörn och det är lätt att upptäcka staden på egen hand!

Priser för våra aktiviteter 2017 kommer i oktober, om du vill kan du göra en intresseanmälan så kontaktar vi dig med uppdateringar.

Kontakta Barnassistans idag!

Vi såg ett behov av roliga och utvecklande aktiviteter för barn med funktionshinder, att kunna resa på semester, sova borta, leva kolloliv och träffa nya vänner. Att få känna gemenskap och ha riktigt kul tillsammans, och där hela familjen är välkommen men också bästa kompisen och grannens barn.

Därför startade vi Barnassistans. Vi är en assistansanordnare som sätter barnperspektivet i centrum och erbjuder en trygg och glädjefylld assistans över hela landet.

Vi har alltid något skoj på gång och alla är välkomna till oss!

Vi gillar äventyr och bus, både i vardagen och under helger och lov. Självklart är våra aktiviteter anpassade så att alla kan vara med.

Att leva med assistans i familjen är speciellt, och det berör alla familjens medlemmar. Vi utbildar våra personliga assistenter i bemötande, och vi är noga med att assistenterna ska gå våra grundutbildningar samt att de ska erbjudas kompetenshöjning varje år. Våra kollon och resor är mötesplatser inte bara för våra barn och ungdomar utan även för våra assistenter. För våra barn med funktionshinder är det viktigt att träffa andra som också är i behov av assistenter, det gör det mycket lättare att acceptera den egna situationen.

Varmt välkomna till oss på Barnassistans!

  • Barnassistans Stockholm

    020-103264